Facebook Twitter Gplus RSS

„ЮРО 2001” ООД.

Фирмата е единствен и официален вносител и представител на немските бири „Кромбахер”,  „Вайнщефан”, “Шнайдер Вайс”, “Шленкерла” и на едни от най-добрите марки белгийска бира за България. Имаме вече над 10 години опит в дистрибуцията и продажбата на качествена бира, успявайки да утвърдим марките на българския пазар, като едновремено с това да ги направим нарицателно за неповторим вкус и изисканост.

Дългогодишни наши клиенти са „Метро Кеш енд Кери” и „Пикадили” АД. През последните години установихме партньорства и с веригите „Фантастико”, „Темпо”, „Мандарин”, „Алкохол Център” и „Каза Вино”. Предлагаме голямо разнообразие от най-висококачествена алкохолна, безалкохолна, пшеничена тъмна и светла бира, както и различни видове наливна бира.

Философията ни е да бъдем еталон за асортимент на доказали се брандове пиво в Европа и да предлагаме на българския пазар утвърдени традиции в синхрон с модерните технологии на производство, което гарантира пълноценно изживяване за отличен вкус и аромат при всяка консумация.

© EuroDrinks
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien