Krombacher

Марка: Krombacher Pils
Държава:  Германия
Количество: 330 / 500 мл. / 30 л.
Алк.: 4.8%
IBU: 24
Стил: Пилзнер
Цвят: Светла

 

С Krombacher Pils можете да се насладите на отличителен, леко горчив вкус и пълен с ухание аромат – това е една истинска първокласна бира!
Комбинира се добре със сьомга, риба тон и други богати на мазнини риби и мраморни меса. Горчивината на бирата предлага приятен контраст със сладки редукции и сосове.

Марка: Krombacher Pils Non-Alcoholic
Държава:  Германия
Количество: 330 мл.
Алк.: <0,5 %
IBU: 24
Стил: Безалкохолен Пилзнер
Цвят: Светла

 

Насладете се на неповторимия Krombacher Pils вкус, но без съдържанието на алкохол!

Марка: Krombacher Weizen
Държава:  Германия
Количество: 330 / 500 мл. / 30 л.
Алк.: 5.3 %
Стил: Вайс Бира
Цвят: Светла

 

Кромбахерът сред вайс бирите! Krombacher Weizen се вари с подбрана, премиум ферментирала, прясна мая и емблематичната за Кромбахер планинска изворна вода. Ето защо тази бира е едно особено пенливо, плътно и плодово удоволствие за ценители на вайсбирата.

Марка: Krombacher Weizen Non- Alcoholic
Държава:  Германия
Количество: 330 мл.
Алк.: <0.5 %
Стил: Безалкохолна Вайс Бира
Цвят: Светла

 

Безалкохолният Krombacher Weizen се приготвя по същите строги критерии като алкохолният Weizen. Плътният, плодов, пшеничен вкус, както и хранителните му стойности го правят идеална алтернатива за спортисти и атлети, които искат пшенична бира без съдържание на алкохол, но с истински пшеничен вкус, която е изотонична, с естествено ниско съдържание на натрий и малко калории.

Марка: Krombacher Dark
Държава:  Германия
Количество: 330 / 500 мл. / 30 л.
Алк.: 4.7%
Стил: Schwarzbier
Цвят: Тъмна

 

Богатият, тъмен и комплексен Krombacher Dark притежава изключителна дълбочина на вкуса, получена с помощта на различни първокласни печени малцове в комбинация с уникалната планинска изворна вода. Тази тъмна бира с аромат на препечен хляб и тъмен шоколад е много подходяща за зимния сезон.

Една перла на природата!

Чистата планинска изворна вода (Felsquellwasser®) осигурява същността на чистотата, която е уловена в неповторимото вкусово приключение, което ни носи всяка бира с марката Krombacher.
Съвременните производствени процеси усъвършенстват традиционната рецепта, като същевременно допълват естествените продукти, използвани от поколения, за да създадат уникалната варя на Krombacher.