ЗА НАС

„ЮРО 2001” ООД

Фирмата е единствен и официален вносител и представител на немските бири „Кромбахер”,  „Вайнщефан”, „Шнайдер Вайсе“, „Шленкерла“ и „Хьос Брау“, както и на едни от най-добрите марки белгийска и английска бира за България. С над 15 години опит в дистрибуцията и продажбата на качествена бира, утвръждаваме марките от търговския ни асортимент на българския пазар, като едновремено с това ги превръщаме в нарицателно за неповторим вкус и изисканост.

Дългогодишни наши клиенти са „Метро Кеш енд Кери” и „Фантастико”. През последните години установихме партньорства и с веригите „Мандарин”, „Алкохол Център” и „Каза Вино”. Предлагаме голямо разнообразие от най-висококачествена алкохолна, безалкохолна, пшенична светла и тъмна бира, както и различни видове наливна бира.

Философията ни е да бъдем еталон за асортимент на доказали се брандове пиво в Европа и да предлагаме на българския пазар утвърдени традиции в синхрон с модерните технологии на производство, което гарантира на потребителите едно пълноценно изживяване с отличен вкус и аромат при всяка консумация.

Title

Subtitle

Text

Title 2

Subtitle 2

Text 2