ЗА НАС

EURODRINKS – „ЮРО 2001” ООД

 

Фирмата е единствен и официален вносител и дистрибутор на немските премиум бири „Кромбахер”,  „Вайенщефан”, „Шнайдер Вайсе“, „Шленкерла“, както и на едни от най-добрите марки белгийска, английска и крафт бира за България.  С над 17 години опит в дистрибуцията и продажбата на качествена бира, утвърждаваме марките от търговския ни асортимент на българския пазар, като едновремено с това ги превръщаме в нарицателно за неповторим вкус и изисканост.

 

Дългогодишни наши клиенти са както големи вериги супермаркети и хипермаркети, така и по-малки off-trade партньори. От създаването на фирмата основен фокус за нас обаче е on-trade секторът, където прилагаме целия си опит с инсталации за наливна бира и тяхната поддръжка.  Предлагаме голямо разнообразие от най-висококачествени наливни пилз, тъмни и пшенични бири, както и ирландски крафт бири.

 

Философията ни е да бъдем еталон за асортимент на доказали се брандове пиво в Европа и да предлагаме на българския пазар утвърдени традиции в синхрон с модерните технологии на производство, което гарантира на потребителите едно пълноценно изживяване с отличен вкус и аромат при всяка консумация.

Title

Subtitle

Text

Title 2

Subtitle 2

Text 2